Emarket1ng

Kompleksan sistem povezanih aktivnosti na internetu koji u sprezi sa ostalim digitalnim medijima putem prezentovanja brenda, proizvoda ili usluge ima za cilj da privuče nove kupce i zadrži već postojeće.

PočetnaEmarket1ngDruštvene mreže

Društvene mreže

slika52Izuzetno popularne društvene mreže Facebook, Youtube, Twitter, LInkedIn, G+... mogu za kratko vreme uz relativno male investicije brzo i efikasno promovisati i popularizovati Vaše usluge/proizvod kao i pomoci Vam da pronadjete ciljne grupe putem:

  • reklamiranja postojećeg asortimana putem besplatnih opcija na društvenim mrežama
  • najava i promovisanja novih proizvoda/usluga putem postova, slika, video materijala
  • promocije Brenda putem oficijalnih stranica
  • prezentovanja kupcima akcija, popusta, novosti, vaše politike prodaje i poslovanja...
  • on-line prodaje i kataloga
  • plaćene reklame u vidu postova koje mogu dostići milionske preglede uz male investicije
  • direktih anketa sa kupcima ili potecijalnim klijentima Vaše kompanije

Društvene mreže su izvor direktnog marketinga. Članovi komapnijskih grupa ili stranica su obično ljudi zainteresovani za proizvode ili usluge koje kompanija nudi, a naročito za akcije i popuste. Promocija i reklama na društvenim mrežama je direktno obraćanje kupcima. Pored toga, društvene mreže su korisne za brzi razvoj postojeceg i istrazivanje i razvoj novih tržišta.

Administracija kompanijskih stranica na društvenim mrežama je intenzivan posao. Iako na prvi pogled sam rad na stranici deluje jednostavno ipak je stranica deo ukupne strategije i moraju se poštovati određena pravila. Stranica se mora pratiti neprekidno (čak i noću). Česta je pojava tudjih reklama ili neprikladnih objava na kompanijskoj stranici. Na ovako nešto se mora odmah reagovati i takvi sadržaji se moraju ukloniti. Pored toga, česti su kontakti i pitanja članova što uslovljava intenzivniju komunikaciju, a upravo dvosmernom komunikacijom se dolazi do nevestackog stvaranja osećaja prijateljske nastrojenosti i približavanja kupcima.

Na komapnijske stranice se mogu integrisati čitavi delovi sajta ili posebno pisane aplikacije. Tako se mogu integrisati na primer sistemi za on-line kupovinu, rezervacija hotelskog smeštaja, sistemi za naručivanje usluga, razni katalozi proizvoda, Baze podataka i slično. Ova opcija svakoj kompaniji otvara još jedan kanal direktne prodaje.

Skoro sve društvene mreže nude odlične alate za analitiku aktivnosti i to je poseban benefit za praćenje korisnosti i efektivnosti ovakvih kanala promocije i prodaje.

Emarket1ng.net za vas razvija strategiju, otvara, osmišljava i administrira vaše naloge na društvenim mrežama. Takođe, dizajnira i programira sve vrste aplikacija i dodataka. Pratimo, analiziramo i dostavljamo izveštaje i elaborate.

Kako do E-uspeha?

01 Tekstualni, foto, video i mutlimedijalni materijali

02 Kreativna i profesionalna strategija

03 Implementacija i administracija e-market1ng strategije

Šta je SEO?

slika21

SEO je skraćenica od “Search Engine Optimization”.

Na našem jeziku to znači “Optimizacija za pretraživače”.

Opširnije

Kako do nas?

Tweets

Elementarna Nepogoda Najveca je moja tuga sto mi dragu ljubi druga: youtu.be/Pn0nIqWHehE?a via @YouTube

Emarket1ng.NET - New Client: Registracija Plovila pinterest.com/pin/3732358878…

Facebook

Kontakt

+381 11 357-13-27

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 EM01

Dobrodošli na naš sajt! Da bi Vam stranicu prikazali na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Prihvatam Odbijam