Emarket1ng

Kompleksan sistem povezanih aktivnosti na internetu koji u sprezi sa ostalim digitalnim medijima putem prezentovanja brenda, proizvoda ili usluge ima za cilj da privuče nove kupce i zadrži već postojeće.

PočetnaEmarket1ngPriprema sadržaja

Priprema sadržaja

Da biste kvalitetno uveli vaš brend u E-svet neophodno je obezbediti kvalitetan i profesionalan multimedijalni sadržaj. U zavisnosti od vrste usluge ili proizvoda, potrebno je obezbediti foto, video, audio i druge multimedijalne materijale za potrebe svih instrumenata E-market1ng-a. Emarket1ng.net vam stavlja na raspolaganje timove profesionalaca i profesionalna studija u svakoj od navedenih oblasti multimedije.

FOTO

Fotografisanje proizvoda, objekta (kao što je hotel, restoran, sportski sadržaj, butik i slično) kao i primera usluga mora biti profesionalno uradjeno sa adekvatnom opremom. Fotografije moraju biti profesionalno obradjene i prilagodjene potrebama svih kanala E-market1ng-a. Pravilno prezentovanje proizvoda ili usluge putem fotografije je presudno u odlučivanju vaših potencijalnih klijenata.

VIDEO

Prezentovanje mnogih proizvoda ili usluga putem kratkih filmova može još više uticati na kupca nego fotografija. Film sadrži audio zapis, živu sliku i kvalitetnije prikazuje proizvod i uslugu. Pored toga, video materijali se implemetiraju u skoro sve kanale E-market1ng-a: Web sajt, Youtube, Facebook, Smartphone i tako dalje. Zamislite hotel ili restoran bez video prezentacije. Zamislite E-market1ng neke turističke destinacije bez promotivnog videa. Ili, zamislite koliko je kvalitetnije ako se arhitektonski biro, firma koja se bavi adaptacijom stanova i kuća, molersko-farbarska firma i slično prezetuju putem video promocije kroz primere svojih radova. Ili, bend koji svira po klubovima...

Kupac će se uvek lakše i brže opredeliti za opciju koja mu je prikazana kroz kratak i efikasan video primer. To je zato što unapred zna šta tačno dobija za svoj novac.

AUDIO

Audio reklama ili instrukcija je takodje važan element. Muzička podloga ili naracija koja prati Web sajt ili multimediju je veoma bitna. Prezentacioni filmovi se mogu praviti i kao foto filmovi, od niza fotografija. Uz dobar izbor muzičke podloge i kvalitetnu naraciju dobija se efekat koji može biti podjednako dobar kao i u slučaju snimanja promotivnog videa.

OSTALO

Kombinacijom fotografije, audio zapisa i videa mogu se praviti različite forme kao što su:
- 360 panoramske šetnje kroz prostore, objekte, destinacije ili 360 panoramski pregledi proizvoda - Gledanje proizvoda iz svih uglova uz interakciju. Zamislite patike, cipele, haljinu i slično koje možete na sajtu pogledati iz svih uglova.
- Interaktivni promotivni i edukativni filmovi
- Interaktivne instrukcije za korišćenje ili servis vaših proizvoda

Kako do E-uspeha?

01 Tekstualni, foto, video i mutlimedijalni materijali

02 Kreativna i profesionalna strategija

03 Implementacija i administracija e-market1ng strategije

Šta je SEO?

slika21

SEO je skraćenica od “Search Engine Optimization”.

Na našem jeziku to znači “Optimizacija za pretraživače”.

Opširnije

Kako do nas?

Tweets

Elementarna Nepogoda Najveca je moja tuga sto mi dragu ljubi druga: youtu.be/Pn0nIqWHehE?a via @YouTube

Emarket1ng.NET - New Client: Registracija Plovila pinterest.com/pin/3732358878…

Facebook

Kontakt

+381 11 357-13-27

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 EM01

Dobrodošli na naš sajt! Da bi Vam stranicu prikazali na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Prihvatam Odbijam