Ostale usluge

Kompanija pruža veliki broj usluga koje zadovoljavaju sve sfere multimedijalnih aktivnosti svih nivoa Emarket1ng-a.

PočetnaOstale uslugeSmartphone aplikacije

Smartphone aplikacije

Razvoj digitalnog sveta i potpuna invazija Interneta, u sve sfere života, učinili su da "pametni telefoni" danas nisu više luksuz, već potreba savremenog načina života. Preko 30% pretrage na internetu vrši se preko smatfona i tableta, a taj procenat će, usled sve šire dostunosti "pametnih" telefona, siguno vrlo brzo rasti. Izuzetno popularne Smartphone aplikacije, učiniće Vaš proizvod/uslugu, samo na klik uvek dostupnu vašim klijentima.

Opširnije...

Dizajn i štampa

Po važnosti, s marketinške strane, uz poruku i komunikaciju s klijentom, jednako bitno je i kako smo to upakovali. Za pakovanje sadržaja, isticanje marketinških poruka i prezentovanje stila klijenata, zaduženo je Design & Printing odeljenje. Vizuelni identitet klijenta je, prvi utisak koji kupac vidi i oseća. Za kompletiranje tog osećaja tu je printing sektor koji design odeljenju daje podršku u realizaciji.

Opširnije...

Multimedija

Osmišljavanje, dizajn, projektovanje, programiranje i realizacija multimedijalnih prezentacija. Usluga je profesionalna, brza i kvalitetna. Koristimo najsavremenija softverska i dizajnerska rešenja. Multimedija je najbolji promotivni materijal za potrebe sajmova, konferencija i dr. To je vaša kompletna prezentacija! I ne samo to, jeftinija je od štampanih materijala, a nosi neuporedivo više informacija.

Opširnije...

Events menadžment

Events Management predstavlja idealno rešenje za kreiranje i realizaciju savršenog događaja za vas. Specijalizovani smo za organizaciju svih tipova dešavanja: sajamskih nastupa, nesvakidašnjih prezentacija, svečanih otvaranja, promotivnih kampanja, nezaboravnih treninga i seminara, korporativnih aktivnosti, raznolikih tematskih zabava i raznih eksternih aktivnosti.

Opširnije...

Profesionalne prezentacije

PPT prezentacija može svojim izgledom i dinamikom uticati na posmatrače - neverovatno! Dobro upakovan proizvod se prodaje hiljadu puta bolje nego loše upakovan, koliko god proizvod bio kvalitetan. Isto je i sa prezentacijom vaše firme, usluga, strategija i slično. Kada u prezentaciju uključite 3D ili animirane elemente vaša prezentacija postaje neuporedivo zanimljivija, a sadržaj primamljiviji posmatraču.

Opširnije...

3D prezentacije i Google Earth

Izrada 3D prezentacija i modela objekata, predmeta, proizvoda...
3D prezentacije za Google Earth – Dodavanje vašeg hotela, zgrade, kuće, restorana, sportskog objekta, fabrike na Google Earth.
Internet stranicu „Google Earth“ koja prikazuje satelitske snimke svih država i detaljnije mape većih svetskih i Evropskih gradova, dnevno poseti oko 350 miliona ljudi.

Opširnije...

Softveri i baze podataka

Poslovni softveri su postali neminovnost skoro svake firme u današnje vreme. Ukoliko je softver ili baza podataka dizajnirana specifično prema potrebama vaše kompanije, to će vaš rad biti kvalitetniji i efikasniji. Korišćenjem univerzalnih modularnih softvera ili open source rešenja se često ne postižu dobri rezultati.

Opširnije...

Izrada korporativnih portala

Za razliku od klasičnih web sajtova koji prezentuju vašu kompaniju ili proizvod na webu, web-portali bilo da su opšti ili specijalizovani, pružaju posetiocima mnoštvo korisnih informacija iz različitih izvora. Usled raznovrsnosti informacija portali moraju biti dobro organizovani, pažljivo grupisanih informacija, pregledni, razumljivi, svedenog dizajna, laki za navigaciju... 

Opširnije...

PC igre

Zamislite prezentaciju vaše firme kroz PC igru! Igre koje razvijamo mogu biti iskorišćene u promotivne svrhe, ali i kao gotov proizvod. Na raspolaganju vam je veliki izbor žanrova i tipova. Sve naše igre mogu biti distribuirane na CD-u, ali i putem interneta. Igre koje razvijamo mogu se koristiti kao promocija, ali i kao gotov proizvod. Nudimo vam uslugu osmišljavanja i izrade PC igara po vašoj želji.

Opširnije...

Izrada Master Control Panela

Jedna od novih ponuda u okviru e-marketin1ng.net kompanije jeste izrada Master Control Panela za naše klijente. Na jednom mestu objedinjeni su svi vaši kanali komunikacije u E-svetu: web sajtovi, društvene mreže, aplikacije za "pametne" telefone, sistem za razmenu dokumenata, multimedija, newsletter-i, brošure i drugi web materijali koje koristiite za rad u okviru vaše kompanije.

Opširnije...

Umnožavanje CD i DVD

Umnožavanja DVD i CD medija svih oblika i formata u malim i srednjim tiražima. Od 100 do 10.000 komada. Ovakva usluga je pogodna za potrebe sajmova, seminara, prezentacija i slično. Ne morate više naručivati velike količine istog diska za povoljnu cenu. Nudimo vam sukcesivna umnožavanja, doštampavanja, menjanja sadržaja sa istom štampom.

Opširnije...

Google Street View

VIRTUELNA ŠETNJA KROZ VAŠ OBJEKAT NA GOOGLE STREET VIEW

Postavite vaš objekat na Google Street View i virtuelnu šetnju sa Google-a na vaš web sajt.

Vaš posao će biti mnogo vidljiviji, imati bolji rejting na pretraživačima. Kada neko pretražuje vaš biznis na Google-u dodaje se nova opcija u rezultatima pretrage “See inside”

Opširnije...

Muzički studio

Profesionalna oprema i osoblje sa velikim iskustvom u skoro svim oblastima muzičke produkcije može izaći u susret i najzahtevnijim projektima. Studio je specijalizovan za aranžiarnje muzike, snimanje, obradu zvuka i mastering za potrebe TV, Filma, Multimedije, PC Igara te komercijalne zabavne i narodne muzike kao i instrumentalne muzike ali i za neke druge specifične audio ili muzičke projekte.

Opširnije...

Važna informacija

Pogrešan start i loša strategija može odvesti vaš brend pogrešnim putem u E-svet. Prvi koraci su najvažniji i zato vam je neophodan savet stručnjaka.

Kako do E-uspeha?

01 Tekstualni, foto, video i mutlimedijalni materijali

02 Kreativna i profesionalna strategija

03 Implementacija i administracija e-market1ng strategije

Šta je SEO?

slika21

SEO je skraćenica od “Search Engine Optimization”.

Na našem jeziku to znači “Optimizacija za pretraživače”.

Opširnije

Kako do nas?

Tweets

Elementarna Nepogoda Najveca je moja tuga sto mi dragu ljubi druga: youtu.be/Pn0nIqWHehE?a via @YouTube

Emarket1ng.NET - New Client: Registracija Plovila pinterest.com/pin/3732358878…

Facebook

Kontakt

+381 11 357-13-27

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 EM01

Dobrodošli na naš sajt! Da bi Vam stranicu prikazali na optimalan način koristimo kolačiće. Ukoliko ne prihvatite korišćenje kolačića, neki delovi sajta Vam možda neće biti dobro prikazani. Daljim korišćenjem stranice izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića
Prihvatam Odbijam